Ne desen Penti'de var


10 Ekim 2008 Cuma

Bu kışın "in"leri


Bu kışın modasına elbiseler ve etekler damgasını vuruyor. Etek boyları dizüstünde, uçuşan bol etekler veya dar kesimler. Bu elbiselerin üzerine ince triko, kısa kollu hırkalar ama bele mutlaka kalın veya ince kemer!Tabii bu durumda kullanılan çorapların önemi artıyor. Desenli elbiseler düz koton karışım veya kendinden çizgili çoraplar, düz elbiselere de desenli çoraplar çok yakışıyor. Öncüler desenli elbise ile desenli çorabı çok güzel kombinliyor. Desen derken dış giyim desenlerinde leopar, yıldız motifi, karışık şal deseni, renk geçişleri, ve enine kalın çizgiler moda
Kalın trikolar, uzun el örgüsü şallar, paltolarda geniş kollar moda. Abiye de ise özellikle gümüş parıltılı kumaşlar var. Ekose desen her parçada yer bulması ile ise üstünlük sağlıyor. Gerek iç giyimde, gerekse dış giyimde veya aksesuarda her boyda ve renkte ekose var. Ayrıca daha çok iç giyimde görmeye alıştığımız güpür dantel, ten, siyah ve beyaz renkleri ile dış giyimde kullanılmaya başlanıyor.
Uzun tunikler ince kemerler ve taytlarla sezonun in’lerinden. Taytlarda parlak deri görüntülü veya deri desenli, özellikle belli belirsiz yılan deseni oldukça fazla.Taytların bilek kısımlarında fermuar veya çıtçıt gibi aksesuarlar kullanılıyor.
Tozluk bu kış farklı formlarda çok moda.Bu kış tozluklar bilekte başlamıyor Sadece ayak parmakları dışarıda kalacak şekilde topuklu ayakkabının içine giyiliyor.
Ayakkabılarda nostalji modası var. Kalın ahşap topuklar ve bağcıklı ayakkabları çok göreceğiz. Burnu açık ayakkabıların çorapla giyilmesine alışacağız. Çantalarda ise ya çok büyük ya da çok küçük modeller var..
Saçlarda bol bol aksesuar olacak bu kış. Özellikle eğlenceli taçlar ön plana çıkacak.Kadınlarda bol bol tweed fötr şapka göreceğiz….
Kat kat kullanılan, sıcacık kumaşlarla sarılı eğlenceli bir kış bizi bekliyor

Hiç yorum yok: