Ne desen Penti'de var


22 Ekim 2008 Çarşamba

Ünlülerin 2009 Trendleri



AGNESS DEYN


Bu sezonun en moda renklerinden biri olan platin sarısını ünlü ingiliz top model Agness Deyn kendine çok yakıştırmış, ama esas önemli ayrıntı saçkesiminde, bon bu sene karşımıza türli farklı versiyonlarda çıkacak.

KATIE HOLMES

Bu yıl hangi mağazaya girerseniz girin karşınıza türlü kesimlerde kot etekler çıkıyor, Holmes kot eteği topuklu ayakkabıyla birleştirerek faklılık yaratmış.

VICTORIA BECKHAM


Son yılların en ünlü trendsetterlarından Victoria Beckham, en son çocuğuyla alışverişe Marc Jacobs imzalı garip ayakkabılarıyla gidince az kalsın yere kapaklanıyordu. Yere kapaklanmak değil ama marc Jacobs'a taş çıkartacak kadar garip modelde aykkabılar bu sene bizim için son derece rastlanır olacak.

KATE BOSWORTH


Son olarak Paris Moda haftasında gördüğümüz Kare Bosworth satenle trikoyu, sütlü kahveyle griyi birleştirerek bu yılın en cüretkat kombinasyonunu sergilemiş oldu.

LILLY ALLEN


Sürekli saçlarını değişen İngiliz popçu Lilly Allen, son olarak koyu renk ve yaşına yakışan modern bir saç kesimiyle karşımıza çıktı.

MISCHA BARTON


Ünlü yıldız Mischa Barton modayı takip etmeyi seviyor, bu yılın en belirgin deseni olan ekoseyi çok şirin bir mini etekde kullanarak gayet zevkli bir seçim yapmış.

RIHANNA


Bu yıl çizme çok moda. Pek çok şekilde görebileceğimiz çizmelerin en iddialısını kuşkusuz Rihanna seçmiş.

Hiç yorum yok: