Ne desen Penti'de var


23 Ekim 2008 Perşembe

Penti ilk tasarım mağazasını açtı

Teşvikiye'de 28 m2 lik şık bir moda dünyası

Dünya trendlerini yakından izleyen ve çorapta modaya öncülük eden Penti; ilk tasarım mağazasını Teşvikiye’de açtı. Diğer Penti mağazalarından farklı olarak Teşvikiye atmosferine uygun dekore edilen mağaza sezonun ilk ürünlerinin tüketicitisiyle ilk buluşma noktası olacak.

Sıcak, zarif, ve modern bir tasarımla dekore edilmiş olan Teşvikiye mağazasının vitrini ise çorap modası ve tasarımının geldiği son noktayı aktarabilecek bir sergi niteliğini taşıyor. Vitrinlerde minimalist bir şekilde kullanılan cam raf üzerine oturtulan bacak mankenleri, dışarıdan bakan müşterinin tamamen ürüne odaklanmasını sağlıyor.


Sadelik ve modernizmin ilk planda olduğu yeni mağaza Penti dünyasını ve Penti marka değerlerini en iyi yansıtacak şekilde dekore edildi. Bu mağazaya özel olarak tasarlanan standlar ve duvar panoları ürün seçimini kolaylaştırıyor ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Mağaza girişindeki cam merdiven basamaklarının arasına yerleştirilen renkli opak çoraplar , bir tasarım objesi olarak yerini alıyor.

Vitrin camının üzerine uygulanan kabartma Penti logosu tabeladan çok bir tasarım elemanı vazifesi görüyor, ilk bakışta dikkati çekiyor ve tanınabilirliği arttırıyor. Soyunma kabini, üzerinde Nil Karaibrahimgil’in Penti için bestelediği şarkının sözlerinin yazılı olduğu bir perde ile gizleniyor.

Hiç yorum yok: